Zajímavé články odjinud

Publikováno 4. 9. 2019

Přehled zajímavých článků z jiných webů, které by neměly uniknout vaší pozornosti. V pravidelně nepravidelné rubrice informuje o tématických článcích na téma úvěry, pojištění a finance obecně.

Články, které byste neměli minout


7 dobrých rad: Jak si vzít online půjčku a nespálit se?
Když jde o peníze, je opatrnost vždycky namístě. Na co si dát pozor v bance nebo u nebankovní společnosti, aby z malé půjčky nebyl velký problém?
Jak ušetřit v rodinném rozpočtu přes 35 000 Kč ročně? Snadněji, než čekáte
Na celkových životních a provozních nákladech domácnosti s více členy lze ročně v průměru ušetřit přes 35 000 Kč.
5 triků, jak z nás banky a nebankovní společnosti dostanou více peněz za úvěr
Po novele zákona o spotřebitelském úvěru se trh významně pročistil a zbyly pouze desítky subjektů, které mohou půjčovat peníze fyzickým osobám. Ačkoliv se tedy dá s jistotou tvrdit, že půjčky přes internet jsou bezpečnější, než kdykoliv dříve, opatrnost je na místě.
Ušetřete tisíce korun srovnáním půjček a pojištění přes internet
Srovnání půjček je naprosto klíčové v situaci, kdy se rozhodujete a vybíráte poskytovatele úvěru. Ačkoliv se tato rada jeví jako naprosto banální, odborné průzkumy ukazují, že více jak třetina lidí půjčky neporovnává vůbec, nebo vybírá pouze ze dvou variant. Zatímco srovnávat parametry automobilů, elektroniky a jiných věcí je pro nás běžné, ve světě spotřebitelských úvěrů a pojištění se zřejmě část z nás rozhoduje jinak – často totiž sáhne hned po první nabídce, která se nabízí. A to je pochopitelně chyba. Proč se srovnání půjček a pojištění vyplatí?
Platíte drahé povinné ručení? A co takhle zaplatit jen půlku?
Povinnému ručení, nebo správně pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, se nevyhnete. Opravdu ale chcete platit i o polovinu víc, než musíte?

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…